Over Ons...

Om 16:27 plaatste ik de bestelling, waarna ik direct het verschuldigde bedrag stortte. Meteen een bevestiging van betaling en om 18:40 kreeg ik een verzendbevestiging. De volgende dag binnengekregen. Erg snel!

(Bron: Pricewatch van Tweakers.net)

Kabels & co. is in 2003 begonnen op internet met een kleine collectie kabels, maar al gauw bleek dat er veel behoefte was aan een online winkel waar men makkelijk allerlei kabels kon kopen. Al meer dan vijf jaar levert Kabels & co. kabels & gaming-accessoires aan consumenten en bedrijven in Nederland & België. Naast het grote assortiment kabels, gaming-accessoires en gadgets, biedt Kabels & co. ook een geweldige service op gebied van betalen, garantie en retourzendingen.

Veilig betalen!

Naast service staat ook veilig betalen bij Kabels & co. hoog in het vaandel. Via onze beveiligde omgeving kunt u betalen via iDeal. Deze manier van betalen is voor u ook makkelijk, omdat u gebruik maakt van uw eigen 'online bankpagina'. Uw betaling wordt op deze manier ook sneller verwerkt, waardoor uw pakket ook sneller bij PostNL kan worden aangeleverd! Wenst u meer info over het betalen bij Kabels & co, mail ons dan op: klantenservice@kabelsenco.nl Wij staan u graag te woord!

Garantie!

Op alle producten die Kabels & co. levert zit de standaard fabrieksgarantie. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een product stuk gaat en gelukkig kunt u bij Kabels & co. dan ook terecht voor een goede service. Wij zullen er alles aan doen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Samen met u zullen wij zoeken naar een oplossing, die het beste past bij de garantieaanspraak. Neem voor al uw vragen over garantie contact met ons op via: info@kabelsenco.nl

Thuisbezorgen!

Kabels & co. verstuurd al haar pakketten en brievenbuspakketten via PostNL. Brievenbuspakketten gaan via de reguliere post van PostNL. PostNL zal haar uiterste best doen uw pakket op tijd en met leveringsgarantie te leveren. Mocht u onverhoopt toch een probleem ondervinden omtrent een verzending per PostNL, neem dan contact met ons op via: klantenservice@kabelsenco.nl. Voor al onze pakketten en brievenbuspakketten geld dat wij dit verzenden met een zogeheten Track & Trace code. Wij zullen er alles aan doen om dit probleem naar behoeven op te lossen.

Afhalen in de winkel in Beneden-Leeuwen

Heeft u producten gezien in de webshop van Kabels & co., die u graag zou willen afhalen in de winkel in Beneden-Leeuwen, dan is dit ook een mogelijkheid. Kies dan bij het afrekenen voor Afhalen in de winkel. Op deze manier kunnen wij het produkt van uw keuze reserveren. Mocht het produkt van uw keuze onverhoopt uitverkocht zijn, dan zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen, zo proberen wij teleurstellingen te voorkomen. Check dus altijd voor vertrek nog even of wij het produkt op voorraad hebben. 

Retourneren!

Het kan natuurlijk altijd zijn dat u zich bedenkt en toch graag een ander product zou willen ontvangen in plaats van het door u bestelde product. Dit is geen enkel probleem, u dient dit alleen wel te melden via onze email: info@kabelsenco.nl Voor de regels omtrent retour zenden van artikelen gekocht bij Kabels & co. verwijs ik u graag naar onze pagina meest gestelde vragen. Mocht u onverhoopt toch nog met vragen zitten, mail ons gerust!

Rest ons u nog veel plezier te wensen op onze website. Mocht er iets niet bij staan wat u zoekt, mail ons dan! Wij werken met verschillende leveranciers in het binnen- en buitenland. Ongetwijfeld kunnen wij u verder helpen!

Peter van Arnhem

Eigenaar Kabels & co.