Thuiswerken

Steeds meer mensen werken vanuit thuis. De één vind zijn plek aan de keukentafel, de ander richt een complete kamer in. Externe beeldschermen moeten aan laptops worden aangesloten, maar daar zijn kabels voor nodig. In deze rubriek doen wij graag van suggesties van veel verkochte producten, die het thuiswerken en het aansluiten van de verschillende apparaten een stukje makkelijker kunnen maken. Tegenwoordig zijn er vele verschillende manieren om beeldschermen aan laptops 'te hangen', helaas gaat dat ook niet altijd. Voor iedereen die zijn thuiskantoor wil uitbreiden, verbeteren of aanpassen staan er in onze webshop een hoop producten die erbij kunnen helpen.

Subcategorieën

 • Beeldschermen

  Hieronder onze suggesties voor de meest voorkomende aansluitingen om bijvoorbeeld een laptop aan te sluiten op een beeldscherm. Uiteraard zijn er nog veel meer kabels verkrijgbaar, daarvoor kunt u ook in de categorie kabels kijken.

 • Netwerk Aansluiting

  Hieronder onze suggesties voor het aansluiten van laptops of computers op het netwerk. Er zijn nog veel meer lengtes in netwerkkabels verkrijgbaar, kijk daarvoor in de categorie netwerk bovenaan iedere pagina. 

 • Wifi

  Een draadloze verbinding via Wifi is niet voorbereid op iedere laptop, daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om toch een draadloze connectie te maken. Ook zijn er mogelijkheden om uw Wifi netwerk uit te breiden op plekken waar slecht bereik is. Voor meer producten voor uw netwerk kunt u kijken in de categorie netwerk.

 • Hoofdtelefoons

  Een hoofdtelefoon kan essentieel zijn wanneer je gefocust moet werken of vergaderen, wanneer er meerdere mensen in huis aan het werk zijn of wanneer de kinderen de radio harder zetten op hun favoriete muziek. Maar een hoofdtelefoon kan dan ook handig zijn voor de kinderen. Hieronder onze suggesties voor hoofdtelefoons die een draadloze verbinding kunnen maken of simpelweg via een kleine jack aansluiting aangesloten kunnen worden op laptops, telefoons, tablets of vaste computers.

 • Printers Aansluiten

  Wellicht werkt u verder van de printer vandaan dan mogelijk is en wilt u de stroomkabel of de usb kabel verlengen. Hieronder onze suggesties voor een goede aansluiting.

 • USB Kabels

  USB kabels zijn van belang om extra apparaten aan te sluiten op bijvoorbeeld een laptop of een vaste computer. Een externe harde schijf of wellicht een ander apparaat. Hieronder onze suggesties voor een goede aansluiting. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, kijk daarvoor onder de rubriek PC & Mac.

 • Telefoons

  Telefoon of tablet opladen tijdens het werken? Geen probleem, deze kabels sluit je met alle gemak aan op de USB poort van laptop of vaste computer. Wel zo makkelijk en ben je altijd bereikbaar.

 • Webcams

  Onze collectie webcams word wekelijks aangevuld met nieuwe modellen. Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 • Laptop voedingen

  Vervangende laptopvoedingen voor de meest voorkomende merken en type laptops. Mocht jouw versie er niet bij staan, neem contact met ons op en we gaan voor jou aan de slag.

 • Toetsenborden en muizen

  Wel zo handig wanneer je met een extern beeldscherm werkt, een goede muis en toetsenbord zijn dan essentieel. Vergeet ook de muismat niet, mocht je op een tafel werken waar de ondergrond veelal niet geschikt is voor draadloze muizen.

 • Verlengsnoeren

  Overal stroom, ook wanneer je eens ergens anders wilt gaan zitten tijdens het werken. Kies een verlengsnoer of stekkerdoos met voldoende ingangen, zodat je altijd alles kunt aansluiten, waar je ook bent. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden, kijk daarvoor onder de categorie stroom.

Er zijn 75 producten.

Item 1-24 van 75 in totaal item(s)

Actieve filters